ترك اعتياد ناجی نیلوفران آبی خوروبیابانک

تبلیغات

اعتیاد

وبلاگ-کد لوگو و بنر

هرآنچه درباره کوکائین باید بدانید

 

 

etiad31 هرآنچه درباره کوکائین باید بدانید

امروزه مواد مخدر مختلفی وارد شده است که یکی از خطرناک ترین این مواد کوکائین نام دارد. اعتیاد به این ماده نسبت به دیگر مواد مخدر بیشتر است و ریشه این ماده از آمریکای مرکزی و جنوبی بوده و از برگ کوکا به دست می آید. وابستگی روانی به این ماده از اولین بار مصرف به وجود می آید.

 



تاثیرات اجتماعی قرص اکس بر روی فرد

etiad41 تاثیرات اجتماعی قرص اکس بر روی فرد



این بازیگر معتاد لباس هایش را هم فروخت !! + عکس







عجیب‌ترین معتادان کامپیوتر



روشهای غلبه بر اعتیاد به پرنوگرافی و تصاویر جنسی

 

با چنین اعتیادهایی باید قبل از اینکه غیرقابل کنترل شوند، مقابله کنید. پرنوگرافی هم مثل چیزهای دیگر عادتی اعتیادزا است که خیلی زود از کنترل شما خارج می شود. همچنین خرید فیلم های پورنو، سر زدن به سایت های اینچنینی و شرکت در فعالیت های هرزه نگاری برایتان ممنوع و غیرقانونی است.

مراحل



تست اعتیاد

 

 

هيچ كس بهتر از خود فرد نمی تواند تشخیص دهد که به بیماری اعتیاد مبتلا شده است. پرسشنامه تست اعتیاد شامل سوالاتی است که به شما کمک می کند تا از وضعیت مصرف خود آگاه شده و تشخیص دهید که آیا دچار بیماری اعتیاد شده اید یا خیر. به پرسش های زير با “بله ” يا “خیر ” پاسخ دهيد:

 

چنانچه پاسخ شما به يكی از اين پرسش ها “آری” باشد در آن صورت شما با خطر بالقوه اعتياد به مشروبات الكلی يا مواد مخدر روبرو هستيد. اگر پاسخ شما به دو پرسش از سوالات فوق مثبت  باشد شما احتمالاً به مشروب يا مواد مخدر اعتیاد دارید. و سرانجام اينكه، اگر پاسخ شما به سه پرسش از سوالات بيست گانه فوق مثبت باشد به احتمال زیاد می توان نتيجه گرفت كه شما به الکل يا مواد مخدر معتاد هستيد.

 



نقش اعضای خانواده معتاد



اعتیاد و لغزش



دوره‌های آموزشی بازار محور برای معتادان بهبود یافته برگزار می‌شود

 

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران کورش پرند رئیس سازمان فنی و حرفه ای در رابطه با اقداماتی که این سازمان می‌تواند برای بهبود وضعیت خانواده معتادان و بهبود یافتگان و همچنین توجه به رویکرد اجتماعی مبارزه با مواد مخدر انجام دهد، اظهار داشت: در بحث معتادان مهمترین نکته، شناسایی، درمان و مشاوره و هدایت شغلی است و پس از آن آموزش و اشتغال حائز اهمیت است.

وی افزود: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، آموزش‌هایی را در زندان برای معتادان برگزار می‌کند که در حال حاضر درصدد هستیم این آموزش‌ها را گسترش داده و به سمت بازارمحور پیش ببریم.

معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با بیان اینکه ما می‌توانیم با کمک خیرین، کارآفرینان و به همراه بخش تعاون، معاونت اشتغال، آموزش و پرورش، بهزیستی و صندوق مهر امام رضا مدل اشتغال بازار محور را اجرایی کنیم، افزود: این مدل در حوزه مشاغل خانگی، کسب و کارهای کوچک و سایر مشاغل قابلیت اجرا دارد.

پرند آموزش غیر رسمی و مهارتی در حوزه صنعت، خدمات و کشاورزی را از وظایف سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای برشمرد و گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای این قابلیت را دارد که با بهره‌مندی از ۲ میلیون مهارت‌آموز، در حوزه پیشگیری از اعتیاد، آموزش‌هایی را ارائه دهد.

این دانشیار دانشگاه شهید بهشتی گفت: در حوزه اشتغال، این سازمان اقدامات جدیدی را آغاز کرده و این آمادگی وجود دارد که آموزش‌های بازار محور و دوره‌های بازاریابی و فروش را برای معتادان بهبود یافته و خانواده‌های آنها اجرایی کنیم.









معتاد کیست و نشانه‌های عمومی‌اعتیاد چیست؟

 

معتاد کیست و نشانه‌های عمومی‌اعتیاد چیست؟همه ما امروزه كم و بیش با واژه اعتیاد و مواد مخدر آشنایی داریم. احتمال اینكه شما از اعتیاد به مواد مخدر، الكل، سیگار و ... در جامعه بی‌اطلاع و یا درباره اعتیاد و معتاد مطالبی نشنیده باشید، بسیار ضعیف است.
همه روزه از طریق رسانه‌های جمعی،‌ اخباری را در این خصوص دیده، شنیده یا خوانده‌ایم. حتی برخی از ما افراد معتادی را در بین اقوام و دوستان و آشنایان خود می‌شناسیم.ما هرچه بیشتر از منابع موثق و قابل اعتماد درباره آنچه كه زندگی انسان را تباه می‌كند اطلاعات به دست آوریم احتمال بیشتری دارد كه از عهده مشكلات و مصیبت‌ها برآییم. زمانی كه ما دانش و آ‌گاهی خود را افزایش می‌دهیم نسبت به سلامتی و خوشبختی خود احساس مسوولیت بیشتری می‌كنیم. 
شاید به همین خاطر است كه افراد بی‌مسوولیت و كسانی كه از زیر بار مسوولیت زندگی سالم و شادیبخش شانه خالی می‌كنند، دانش و اطلاعات كمتری داشته و با مشكلات بیشتری روبه‌رو می‌شوند.اینكه ما همواره خود را از دیگران مستثنا دانسته و به خود نوید می‌دهیم كه ما با دیگران تفاوت داریم و در دام اعتیاد نمی‌افتیم باعث كبر و غرور بی‌جای ما شده و زمینه را برای گرفتار شدن ما در دام معضلات اجتماعی فراهم می‌سازد.خیلی‌ها هنگامی كه برای اولین بار مواد مخدر (مانند حشیش، علف، تریاك، هروئین و ...)، الكل و حتی سیگار مصرف می‌كنند، احساسی خوشایند ولی زودگذر را تجربه می‌كنند. حتی آنهایی كه هنگام مصرف سیگار، موادمخدر و الكل دچار سرگیجه، حال به هم خوردگی، ترس و احساس‌های وحشتناكی می‌شوند، تحت تاثیر تلقین و تشویق مخرب كسانی كه در لحظه مصرف در كنارشان هستند، این حالت‌ها و احساس‌های بد را نادیده می‌گیرند و به همین علت مصرف مواد را دوباره برای بار دوم و سوم تكرار و به منجلاب بدبختی و تباهی گرفتار می‌شوند.ما همه در هر سن و سالی كه باشیم نیاز به تفریح و شادی داریم. تفریح، بازی و شادی لازمه سلامتی و تندرستی ماست. ما باید بدانیم كه مسوول سلامتی و خوشبختی خودمان هستیم. چرا كه آن نیروی عظیم هستی بخش جهان به ما حق انتخاب داده است كه بهترین راه را برای لذت بردن از مواهب خداوندی انتخاب كنیم. قبول این مسوولیت و انتخاب سلامتی و خوشبختی خود نوعی عبادت است.



دوازده قدم

 
 

 



چند درصد از معتادان بازتوان شده شانس بازگشت به جامعه را دارند؟ سلامت نیوز: چند درصد از معتادان بازتو

نمی‌توان انکار کرد پذیرش معتادان بازپروری شده به آغوش جامعه دشواری‌های زیادی دارد، برای آنکه آنها بتوانند به آغوش جامعه بازگردند و همچنین شرایطی برای آنها ایجاد شود که وارد بازار کار شوند، شانس‌های خیلی زیادی ندارند.



معتادان پاک شده شاغل می‌شوند

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه باید تلاش شود تا برنامه‌های پیشگیری و درمان در کشور افزایش یابد، گفت: با رایزنی‌‌های صورت گرفته تعداد قابل توجه‌ای از معتادان پاک شده، شاغل می‌شوند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس؛ همایون هاشمی در مراسم افتتاح نخستین مرکز TC اجتماع درمان مدار محرک(شیشه) در وردیج کرج اظهار داشت: یکی از اساسی‌ترین دغدغه‌های سازمان بهزیستی کشور تدوین برنامه‌های پیشگیری و درمان اعتیاد در کشور است.

وی با اشاره به اینکه سن اعتیاد در کشور در حال حاضر بین ۳۱ تا ۳۳ است گفت: در حال حاضر اعتیاد بین زنان و مردان افزایش پیدا کرده است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: در حال حاضر و با توجه به شرایط فعلی هیچ خانه‌ای از ورود اعتیاد در امان نیست و در این بخش باید اطلاع‌رسانی و آگاهی‌های لازم به خانواده‌ها داده شود.

هاشمی بیان داشت: از اولویت‌های کاری سازمان بهزیستی توانمند‌سازی، مشارکت‌های مردمی و ایجاد اشتغال برای افراد و حتی معتادان درمان شده است.

وی اضافه کرد: موضوع دیگری که در سازمان بهزیستی به آن توجه ویژه‌ای شده و براساس آن پروتکل‌های لازم پیش‌بینی شده است موضوع پیشگیری و درمان اعتیاد است و اگر چه در سال‌های اخیر اقداماتی در این بخش انجام گرفته اما این اقدامات باید با سرعت بیشتری دنبال شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به ظرفیت‌های موجود در NGO‌ها و سازمان‌های غیردولتی افزود: بهزیستی با همکاری این سازمان‌ها اقدامات خوبی را در بخش درمان و پیشگیری از اعتیاد انجام داده است ضمن اینکه بهزیستی آمادگی هر نوع همکاری با NGO‌ها دارد.

وی به راه‌اندازی نخستین مرکز TC در کشور اشاره کرد و گفت: به زودی مراکز دیگری با ظرفیت‌های قابل قبول در خصوص درمان افراد وابسته به مواد محرک زا در سراسر کشور افتتاح می‌شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: در سال آینده نیز بودجه پیشگیری و درمان افزایش قابل قبولی خواهد داشت ضمن اینکه بودجه پیشگیری دو برابر و بودجه درمان اعتیاد سه برابر می‌شود.



گفته های یکی از زنان پاک شده از اعتیاد

اولین ماه سال 62 در خانواده‌ای مرفه و آذری زبان به دنیا آمده، چیزی از نداری و مشکلات ناشی از فقر نمی‌داند، تحصیلات دانشگاهی دارد و مدتی را نیز در اداره‌ای مشغول به کار بوده است؛ «شراره» داستان اعتیاد و ترک کردن مواد مخدر را تعریف می‌کند.



پیشگیری از عود اعتیاد بعد از ترک ضعیف است

 

علی‌رغم اهمیت بسیار درمان‌های غیردارویی، از روان‌درمانی و مشاوره معتادان برای پیشگیری از عود آن‌ها پس از ترک و درمان اعتیاد، غفلت شده است

دکتر طاهرنخست، سرپرست کلینیک روان درمانی مرکز ملی مطالعات اعتیاد، در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام این خبر اعتیاد را نوعی  بیماری مغزی با ضریب برگشت‌پذیری زیاد دانست که به گفته کارشناسان، یکی از مهم‌ترین روش‌های مهار این ضریب، استفاده از روش‌های مشاوره و روان‌درمانی پس از بهبودی معتادان است.

او با بیان این که معتادان عمدتا پس از بهبودی در جایگزینی لذت مصرف مواد مخدر با چیزهای دیگر سردرگم می‌شوند، تصریح کرد: در این مرحله از بهبودی، نقش روان درمانی برای معتادان بسیار حائز اهمیت است.

این پژوهشگر حوزه اعتیاد همچنین برای تایید بیشتر گفته خود مبنی بر اهمیت روان درمانی معتادان پس از ترک، گفت: یافته‌های حاصل از انجام یک پژوهش بر روی 92 نفر از معتادان تحت درمان با متادون بر اساس سه مدل مشاوره‌ای اعم از «تعیین کمترین حد مشاوره یعنی 15 دقیقه در ماه»،‌ «درمان دارویی استاندارد با انجام تنها یک روز مشاوره در ماه» و «درمان با ارائه بیشترین حد مشاوره خانوادگی و روانپزشکی» نشان داد که گروه سوم از موفقیت بیشتری در درمان برخوردار بوده‌اند.

سرپرست کلینیک روان درمانی مرکز ملی مطالعات اعتیاد در عین حال تاکید کرد: یک رویکرد درمانی برای همه معتادان پاسخگو نیست، چرا که مصرف مواد مخدر ساختار شیمیایی مغز را به هم می‌ریزد و طبق تصویربرداری مقایسه‌ای تهیه شده از مغز مصرف‌کنندگان دو نوع مواد مخدر از جمله کراک و هروئین، مصرف کراک بسیار بیشتر از هروئین به تغییر ساختار مغز می‌انجامد.

او در ادامه بر این نکته که درمان‌های کوتاه‌مدت اعتیاد راه حل جدی برای درمان این بیماری نیستند نیز تاکید کرد و ضمنا اعتیاد را یک بیماری مسری در خانواده یا محل‌ کار و تحصیل معرفی و خاطرنشان کرد که مسری بودن این بیماری باید همواره مورد توجه قرار داشته باشد.



اظهارات فرمانده انتظامی تهران بزرگ درباره اعتیاد

 


فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت، امیدواریم تا چهار ماه دیگر معتادی در خیابان‌ها، پارک‌ها و بیغوله‌‌های تهران نباشد.

به گزارش ایسنا، سردار رجب زاده که در مراسم صبحگاه مشترک فرماندهی انتظامی تهران بزرگ سخن می‌گفت با اعلام اجرای طرح جمع‌‌آوری معتادان رها در پایتخت، گفت: به زودی طرح جمع‌آوری معتادان رها، تزریقی و بی‌خانمان در تهران آغاز خواهد شد که بر اساس آن امیدواریم با اجرای این طرح تا چهار ماه دیگر معتادی در خیابان‌ها، پارک‌ها و بیغوله‌های تهران نباشد.

وی با اشاره به این که برنامه پلیس جمع‌آوری، ترک دادن معتادان و ایجاد اشتغال برای آن‌هاست، برخورد با اراذل و اوباش و جرایم خشن را از دیگر برنامه‌های پایتخت عنوان کرد و افزود: از سه ماه گذشته، واحدهای ضربت فرماندهی انتظامی تهران بزرگ برای برخورد با اراذل و اوباش آماده‌باش هستند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: از امروز واحدهای ضربت برای برخورد با اراذل و اوباش و جرایم خشن در سطح تهران فعال خواهند شد.

وی ادامه داد: طرح پاک‌سازی نقاط آلوده پایتخت از دیگر برنامه پلیس است که در روزهای آینده چگونگی اجرای این طرح نیز اطلاع‌رسانی می‌شود.

سردار رجب‌زاده ادامه داد: پلیس تهران بزرگ در نظر دارد بسیاری از مشکلات اجتماعی را به صورت ریشه‌ای حل کند و بر این عقیده است که هر جا پلیس به صورت جدی وارد عمل شده، مشکل موجود از بین رفته است.

به گفته فرمانده انتظامی تهران بزرگ، با اجرای بیش از دو هفته طرح انضباط اجتماعی در منطقه 12، 50 درصد وقوع جرایم در این منطقه کاهش یافته و نزاع و درگیری نیز کاهش 60 درصدی داشته است.

وی ادامه داد: اگر طرح انضباط اجتماعی در کل تهران عملیاتی شود، بسیاری از تخلفات و جرایم در پایتخت کاهش خواهد یافت.

سردار رجب‌زاده با یادآوری این که طرح انضباط اجتماعی در سال گذشته در منطقه سه آغاز شد، گفت: ابتدای اجرای این طرح بسیاری از افراد باور نمی‌کردند که این طرح با این ابعاد قابل اجرا باشد، اما نه تنها این طرح انجام شد، بلکه بیش از پنج ماه است که طرح انضباط اجتماعی در حوزه‌های ترافیکی، انتظامی و امنیتی در حال اجراست.



اگر فرزند معتاد دارید

 


گروهی مشکل اعتیاد را به روش تربیت و پرورش نامناسب والدین نسبت می‌دهند، اگرچه تربیت و مراقبت ناکافی فرزندان توسط پدر و مادر می‌تواند به مشکل اعتیاد بینجامد، اما برخی خانواده‌های دارای فرزندی معتاد، با وجود داشتن فرزندان دیگری که در شرایط یکسان زندگی می‌کنند، چنین مشکلی ندارند.


۱۸ سال تمام معتاد به کوکایین بودم اما اکنون کاملا پاک هستم + تصویر



خاطرات یک زن معتاد

بچه هایم گرسنه بودند حتی پول نداشتم برایشان تخم‌مرغ بخرم. ‌یکی از اقواممان آمد خانه‌مان، با اینکه می‌دید دست و پای بچه هایم از گرسنگی می‌لرزد حاضر نشد75 تومان پول بدهد تا دوتا تخم مرغ برایشان بخرم

همشهری سرنخ در شماره 71 خود به سراغ زنی رفته که موفق شده بعد از اثرات تلخ و تکان‌دهنده اعتیاد بر زندگی‌اش، پاک شود و به دنبال آن پدر 86 ساله خود و 14 نفر از اعضای خانواده‌اش را از چنگال اعتیاد رهایی بخشد.

بخش‌هایی از این گزارش تکان‌دهنده در ادامه می‌آید: در یکی از محله‌های پرت ملارد کرج به دنبال کمپی می‌گردیم که به‌تازگی افتتاح شده. این کمپ چند ماه است توسط زنی که خودش سال‌ها معتاد بوده راه اندازی شده تا به معتادان داوطلبی که تصمیم گرفته‌اند سلامتی شان را به دست بیاورند کمک کند. گودال‌های بزرگ و تل‌های خاکی که بچه‌ها کنار آنها مشغول بازی کردن هستند مناظری است که تا قبل از رسیدن به کانون آرامش می‌بینیم.

منیژه در حال صحبت با خانواده یکی از رهجوهاست. کارش که تمام می‌شود به سراغش می‌رویم و گفت‌و‌گویمان را از ماجرای معتاد شدنش شروع می‌کنیم؛ « از نه سالگی شروع به مصرف مواد کردم. دو ازدواج ناموفق داشتم. درهمان نه سالگی شوهرم دادند. من اصلا آن زمان نمی‌دانستم ازدواج چیست !پسرعمه ام هم 17 ساله بود که با هم زیر یک سقف رفتیم. بعدها فهمیدم که او اعتیاد داشت. زندگی کودکانه ما دو سال بیشتر دوام نیاورد. یک سال بعد مجددا شوهرم دادند اماازدواج دومم کمتر از یک ماه دوام آورد. تازه 13 سالم شده بود که از شوهر دوم هم جدا شدم.»

یک زندگی کودکانه
منیژه تا13 سالگی دوبار ازدواج کرده بود. زمانی که همسن و سال‌های او پشت میز و نیمکت‌های دبستان آموزش می‌دیدند، منیژه در حالی که هنوز کودکی نکرده بود مجبور بود نقش همسر را بازی کند؛«من سن و سالی نداشتم که برای بار دوم ازدواج کردم؛ برای همین هر روز خانه و زندگی را ول می‌کردم وبرای خاک بازی با دوستانم به کوچه می‌رفتم.‌بعدش هم از ترس شوهرم زیر کمد یا اسباب و اثاثیه خانه قایم می‌شدم؛ برای همین بود که خانواده شوهرم می‌گفتند من زن زندگی نیستم و طلاقم دادند.»
ماجرای معتاد شدن خانم دانایی هم به همان سال‌هایی بر می‌گردد که او را به زور شوهر دادند؛«چند ماهی که از اولین زندگی مشترکم گذشت متوجه شدم پسرعمه ام تریاک می‌کشد. من هم که خوب و بد را نمی‌دانستم وقتی او از خانه بیرون می‌رفت، با قاشق سوخته‌های تریاکش را از وافور در می‌آوردم و می‌خوردم. بعد هم با خیال راحت بدون اینکه متوجه چیزی شوم می‌خوابیدم. بچه بودم و از این کار مثل یک بازی خوشم می‌آمد. شوهر دومم هم معتاد بود؛ برای همین دیگر بدون رودربایستی با او مواد مصرف می‌کردم.»
31 سال تخریب

منیژه تا 13 سالگی دو ازدواج ناموفق را تجربه کرده بود؛ اما شرایط زندگی او و خانواده‌اش باعث شد او برای سومین بار ازدواج کند و دوران اعتیادش 31 سال ادامه پیدا کند؛«چهارده سالم که شد با علیرضا ازدواج کردم. او اعتیاد نداشت و مرد خوبی بود. بعد از مدتی من به‌خاطر انجام دادن کار خانه و بشور و بسابی که داشتم رماتیسم گرفتم و کم کم رماتیسمم به قلبم زد. به مطب دکترهای مختلفی رفتم اما همه می‌گفتند به‌خاطر اعصابم است که این‌طوری شده‌ام و باید بروم مسافرت و این حرف‌ها. اما من خودم می‌دانستم چه مرگم است و چرا عصبی شده‌ام می‌دانستم چون ترک نکرده‌ام باید مواد مصرف می‌کردم اما شوهرم از ماجرا خبر نداشت. یک روز همسایه مان به علیرضا گفت:«به زنت تریاک بده، خوب می‌شه.»

همسایه حرف دل دانایی را زد. همین توصیه بیجا باعث شد منیژه شرم را کنار بگذارد و به همسرش بگوید چه دردی دارد؛« آنجا رویم کمی به شوهرم باز شد و ماجرای اعتیادم را به او گفتم. اول داد و بیداد راه انداخت اما بعد که حال و روزم را دید گفت برایت مواد می‌گیرم ولی به خانواده‌ام نمی‌گویم تو معتادی. می‌گویم خودم معتاد شده‌ام. ما خانه مادر شوهرم زندگی می‌کردیم. وقتی آنها سرزده به خانه مان می‌آمدند شوهرم تریاک را از دست من می‌گرفت و می‌کشید؛ همین‌طوری شد که او هم مثل من معتاد شد و بیشتر از 25 سال با هم زندگی مان را دود کردیم.»
تلخ مثل زهر مار

روزها و فرصت‌های ناب زندگی منیژه و همسرش پای بساط مواد خاکستر می‌شدند؛ آن‌قدر آن روزها اتفاقات تلخ برای این زن جوان افتاده که وقتی از او می‌خواهیم درباره‌اش حرف بزند سری تکان می‌دهد و می‌گوید نمی‌دانم باید کدامش را بگویم. خاطرات او از زندگی خودش گرفته تا اعتیاد بچه‌هایش یک نقطه مشترک دارد؛ اینکه تمامشان مثل زهر تلخ است؛«سه دختر و دو پسر دارم که متاسفانه یک دختر و یک پسرم هم اعتیاد پیدا کردند. اگر بخواهم از اتفاقات تلخ بگویم شاید باورتان نشود اما 90 درصد از زندگی دوران اعتیادم تلخ است. حسین، پسرم مدت زیادی بود که به من می‌گفت برایش دمپایی بخرم. با خودم حساب کتاب می‌کردم می‌گفتم اگر بخواهم 500 تومان پول دمپایی او را بدهم باید چند دود کمتر مواد بکشم برای همین پشت گوش می‌انداختم.»
کارد به استخوان رسید

بهترین سال‌های زندگی او و بچه هایش در کشمکش با اعتیاد گذشت. تا اینکه او شش سال قبل به واسطه یک اتفاق تلخ تصمیم به ترک گرفت؛«شش سال قبل بعد از یک اتفاق، زندگی ام نجات پیدا کرد. بچه هایم گرسنه بودند حتی پول نداشتم برایشان تخم‌مرغ بخرم. ‌یکی از اقواممان آمد خانه‌مان، با اینکه می‌دید دست و پای بچه هایم از گرسنگی می‌لرزد حاضر نشد75 تومان پول بدهد تا دوتا تخم مرغ برایشان بخرم. آن روز تازه متوجه شدم از کجا به کجا رسیده‌ام؛ شوهرم کارخانه داشت با 200 چرخکار. خودم خانه داشتم اما دیگر هیچ چیز برایمان نمانده بود؛ همه‌اش را دود کرده بودیم.»

اوضاع و احوال زندگی برای منیژه و خانواده‌اش حسابی تلخ شده بود. آنها حتی نمی‌توانستند شکمشان را سیر کنند. هر روز شرایط برای منیژه بدتر می‌شد. گرسنگی فرزندانش برای او تلنگری شد تا به خودش بیاید:«با خودم گفتم هرطور شده باید ترک کنم.»



افزایش ۱۵ درصدی مرگ ناشی از اعتیاد در زنان



ليست صفحات
تعداد صفحات : 21
.