- تاریخ ارسال : یک شنبه 28 ارديبهشت 1393
- بازدید : 1335
- تاریخ ارسال : یک شنبه 28 ارديبهشت 1393
- بازدید : 1275
به گزارش ایرنا، ˈعبدالرضا رحمانی فضلیˈ دوشنبه شب در حاشیه دومین جلسه مشترک خود با برخی از دستگاه های اجرایی در جمع خبرنگاران افزود: مقرر شد این کمیته به صورت دایمی در ستاد مبارزه با مواد مخدر تشکیل شود تا بتوان با همکاری و هم افزایی بیشتر از خانواده معتادان صیانت کرد.
رییس ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: همکاری با دستگاه های اجرایی و نهادهای درگیر با معتادان و خانواده آنها منجر به تصمیم گیری در خصوص نحوه حمایت های اجتماعی شده است که امیدواریم تا یک ماه آینده تصویب و اجرا شود. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه مشترک گفت: حمایت از آسیب دیدگان اجتماعی از برنامه های دولت تدبیر و امید است.
ˈعلی ربیعیˈ با بیان اینکه این جلسه نیز زیرمجموعه همین برنامه است، اظهار کرد: در این جلسه بحث و گفت و گو در خصوص حمایت از معتادان و خانواده آنها از سوی صندوق های بیمه انجام شد. وی افزود: بسته درمانی معتادان در این جلسه تعریف شد و امیدواریم در یک ماه آینده با تصویب آن بتوانیم افراد معتاد و خانواده های آنها حمایت های موثری داشته باشیم.
نامبرده اظهار کرد: سازمان فنی حرفه ای نیز آماده است به آسیب دیدگان آموزش دهد تا بتوانند با خوداشتغالی نیازهای خود و خانواده شان را تامین کنند. حسین انواری سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز گفت: براساس تصمیم گیری های این جلسه ما آماده ایم بازار فروش محصولات تولیدی خانواده های آسیب دیدگان را ایجاد کرده و محصولات آنها را به فروش برسانیم. در این جلسه نمایندگانی از کمیته امداد، سازمان بهزیستی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ستاد مبارزه با موادمخدر، وزارت کشور و نماینده شهرداری حضور داشتند.
- تاریخ ارسال : یک شنبه 28 ارديبهشت 1393
- بازدید : 1392
دست نوشته ای برای امام رضا (ع) که روی اسکناس نوشته شده است.
در این نامه آمده است:
سلام خدمت اقای خوبم امام رضا
آقا جان از شما می خواهم برای من بنده حقیر یک دری باز کنید در رحمت ای امام کمکم کن تا از مرفین نجات پیدا کنم به من اراده بده کمکم کن تا کار پیدا کنم و زندگی جدیدی شروع کنم ای امام کمکم کن.
- دسته : مطالب آموزشی,,
- تاریخ ارسال : یک شنبه 28 ارديبهشت 1393
- بازدید : 1322
اشتغال و يافتن شغل مناسب دغدغه تعداد زيادي از افراد در هر جامعهاي است، داستان آنجا پيچيدهتر ميشود که فرد در سابقه خود ارتکاب به جرم يا اعتياد را نيز خواسته و ناخواسته به ثبت رسانده باشد، در اين شرايط وي بايد جهت دستيابي به فرصت شغلي مناسب خوانهاي بيشتري را پشت سر بگذارد، زيرا نگاه بيشتر افراد و صاحبکاران به وي چندان مثبت و دلسوزانه نخواهد بود. به عبارتي به خاطر برچسبهايي که اعتياد با خود براي مبتلايانش به همراه دارد،
به قولي انگهاي اجتماعي همواره ترس بازگشت به مواد افيوني موضوعي است که ذهن صاحبکاران را به خود مشغول کرده است. اين در حالي است که طي سالهاي گذشته بسياري از برنامهريزان و سياستگذاران تلاش کردهاند تا با ارائه تدابير ویژه به اين افراد در يافتن حرفهاي مناسب وگذران معيشت ياري برسانند. به عنوان مثال ميتوان به اظهارات مديرکل امور اجتماعي استاندار تهران اشاره کرد. محمدعلي عرفانمنش با اشاره به طرحي که مقرر شده بود، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان در بحث معتادان پاک شده انجام دهد، گفته است: پيشنويس اوليه اين طرح تهيه و آماده شده و قرار است اين طرح نهايي شود تا بر اساس آن بحث اشتغال معتادان در دستور کار قرار بگيرد. بر اين اساس سند اشتغال معتادان بهبوديافته مصوب ميشود تا مراقبتهاي پس از درمان کامل شود. اقدامات در اين زمينه تنها به تدابير متوليان استان تهران منوط نميشود، به طور نمونه مديرعامل انجمن حمايت از زندانيان فارس هم از اعطاي وام به اين گروه از افراد خبر ميدهد و اينکه خانوادهها و معتاداني که موفق به ترک اعتياد شدهاند ميتوانند از وام اشتغال به ميزان ۱۰ تا ۱۵ ميليون بهرهمند شوند. از نظر محمود قرباني زمان بعد از ترک مهمترين مرحله اميد و حمايت براي معتادان است و تمام حمايتهاي معنوي، اجتماعي و مادي بايد معطوف به زمان بعد از ترک اعتياد باشد. واقعيت اين است که اشتغالزايي که نقش مهمي در فراموشي و جدايي معتاد از مواد مخدر دارد به دو شيوه انجام ميشود که در شيوه نخست زندانيان در فرآيند ترک اعتياد در زندانها با مشاغل مختلف آشنا ميشوند و با فراگيري مشاغل متعدد درمان خود را تسريع ميبخشند. در اين ميان شيوه ديگر اشتغال، اشتغال خانواده زندانيان است در اين روش با کمک آموزش فني و حرفهاي در رشتههايي که خود علاقهمند هستند مانند کارآفريني در حوزه قاليبافي، تهيه نان سنتي، دامداري، کشاورزي و غيره به خانوادهها آموزش داده ميشود تا بتوانند چرخه صدمه ديده اقتصاد خانواده خود را ترميم کنند. قرباني حتي از اعلام اعطاي وام اشتغال به خانوادههاي آسيبپذير خبر ميدهد که براساس آن خانوادهها و معتاداني که موفق به ترک اعتياد شدهاند ميتوانند از وام اشتغال به ميزان 10 تا 15 ميليون بهرهمند شوند. واقعيت اين است که اعتياد به مواد مخدر بخش قابل توجهي از منابع انساني، سرمايههاي اجتماعي و اقتصادي جامعه را از بين ميبرد و جرائم متاثر از اعتياد از قبيل طلاق، خودكشي، سرقت، فروپاشي خانوادهها، ضرر و زيان مالي به جامعه تنها بخشي از پيامدهاي اين پديده شوم است، براين اساس هر گونه کمک به اين افراد براي کمک به آنها و بازگشت شان به حيات سالم موضوعي است که جز با فراهم کردن زمينهگذران زندگي و اشتغال ميسر نخواد بود، زيرا که معتادان بهبود يافته با داشتن اشتغال، ديگر نگران تامين هزينههاي زندگي نيستند و گرما بخشيدن به کانون خانواده تنها هدف آنان خواهد بود. در اين ميان اما بسياري از کارشناسان براين باورند که نقش خيران براي مشارکت در اشتغالزايي معتادان پاک شده و خانوادههاي آنان از اهميت زيادي برخوردار است، زيرا که اين مشارکت در کنار اقدامات دستگاههاي متولي ايجاد اشتغال ميتواند به پايداري معتادان بهبود يافته و استقامت آنان در زندگي کمک کند.
اجراي طرحهاي مشاغل خانگي نيز پيشنهاد ديگري است که در اين خصوص ارائه شده است، به عنوان نمونه شهريورماه گذشته بود که علي اکبريان، در کسوت مشاور دبيرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور اعلام کرد اجراي طرحهاي مشاغل خانگي تجربه مناسبي است که بايد با کمک کميته امداد و بهزيستي در بين معتادان پاک شده و خانوادههايشان ترويج داده شود. علاوه بر اين سازمانهاي مردم نهاد در زمينههاي فرهنگي، پيشگيري و درمان اعتياد ميتوانند کمکرسان بسيار خوبي براي دستگاههاي دولتي و بهبود يافتگان باشند.
در اين ميان اشاره به اين نکته ضرورت دارد که براساس مصوبه هيات وزيران، سالانه 25 هزار نفر از افراد بهبود يافته در دورههاي آموزشي سازمان فني و حرفهاي قرار ميگيرند تا زمينه بازگشت آنان به جامعه فراهم شود، اقدامي که در صورت تحقق و استمرار آن ميتوان اين اميدواري را به فرد و خانواده معتادان درمان شده ميدهد که وي ميتواند مانند ساير افراد جامعه به دور از بدبينيها با آموختن حرفهاي کارآمد در يک صنعت مشغول کار شده و با دسترنج خود روزگار بگذراند. به اين مقوله ميتوان کمکهاي سازمانها و نهادهايي را نيز اضافه کرد که به نحوي در اين حوزه قبول مسووليت کردهاند. به طور نمونه سازمان بهزيستي کشور که تلاش دارد تا با اجراي کردن طرح بهزيستي براي کمک مالي به معتادان در اين زمينه گام بردارد. موضوعي که رئيس اين سازمان از آن به عنوان پرداخت کمک هزينه درمان ترک اعتياد با نام «ياري برگ» بهياد ميکند. به گفته همايون هاشمي معتادان نيازمندي که قصد درمان اعتياد را داشته باشند با تشخيص مددکاران سازمان بهزيستي کمک هزينهاي جهت درمان و رفع مشکلات معيشتي دريافت خواهند کرد. البته ياري برگ در گذشته نيز وجود داشته و اين مساله در کشورهاي پيشرفته براي مقابله با آسيبهاي اجتماعي و مبارزه با اعتياد انجام ميشود و به اين معناست که هر معتاد نيازمندي که بخواهد پروسه درمان ترک اعتيادش را طي کند به تشخيص و تاييد مددکاران سازمان بهزيستي کمک هزينهاي براي رفع مشکلات معيشتي و درماني دريافت خواهد کرد. اشاره به اين نکته ضرورت دارد که سال گذشته نيز به معتادان بهبود يافتهاي که دو سال از مدت ترک اعتيادشان ميگذشت از سوي اين سازمان وام اشتغال پرداخت شده است. رقمي که وي آن را پنج درصد از منابع اشتغال سازمان متبوعش عنوان ميکند. واقعيت اين است که فرآيند درمان و بهبودي نيازمند حمايت جدي اجتماعي است.
- دسته : مطالب آموزشی,,
- تاریخ ارسال : یک شنبه 28 ارديبهشت 1393
- بازدید : 1365
معتــاد خیابــانی کیست ؟
بر اساس نظریه های موجود معتــاد خیابــانی کسی می باشد. که از معابر و فضاهای عمومی برای مصرف مواد مخدر استفاده می کنند و امکان مشاهده خصوصیات زیر در آنان فراوان می باشد.
- استفاده کننده از چند ماده سنگین و خطرناک هستند.
- همواره با روشهای غیربهداشتی به مصرف مواد می پردازند.
- عملکرد اجتماعی مخدوش دارند.
- فاقد شغل و مهارت حرفه ای لازم هستند.
- جدا افتاده از نظامهای حمایتی هستند.
- دارای بیماریهای جسمی و شرایط بهداشتی نامناسب هستند.
- دارای ظاهر عموماٌ غیرطبیعی و دور از هنجار عمومی هستند.
- عموماٌ بیماریهای هپاتیت و HIV مثبت یا همان بیماری ایدز دارند.
- دارای رفتارهای کاملاٌ معطوف به تهیه دارو و مواد هستند.
- تکدی گری و بزهکاری می کنند.
- دارای رفتارهای پرسه زن هستند.
- عموماٌ از مواد ناخالص و خیابانی استفاده می کنند یا از سایر معتادین گدایی می نمایند.
- مصرف مواد و داروها در آنها مزمن گردیده است.
- در خطر مرگ در اثر بی خانمانی و رفتارهای پرخطر هستند.
- مهاجرت فصلی به مناطق مختلف کشور دارند.
- دارای اختلالات همراه شخصیتی و روانپزشکی زمینه ای هستند.
- عموماٌ اولین حلقه از دستگیریهای زنجیره ای پلیس و نیروهای انتظامی هستند.
- تهدید کننده بهداشت عمومی به حساب می آیند.
- در جوار محلهای خرید و فروش مواد اقدام به تزریق مواد مخدر می نمایند.
- افکار عمومی ،دیدگاههای این گروه را مورد هدف خود قرار می دهد.
- بدون مدارک و اسناد هویتی می باشند.
- تاریخ ارسال : شنبه 27 ارديبهشت 1393
- بازدید : 1345
- تاریخ ارسال : شنبه 27 ارديبهشت 1393
- بازدید : 823
- تاریخ ارسال : شنبه 27 ارديبهشت 1393
- بازدید : 1259
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تا یک ماه آینده، بسته درمانی معتادان شامل اختصاص بیمه های مکمل به تصویب خواهد رسید.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر؛ علی ربیعی در حاشیه جلسه بررسی راهکارهای لازم برای اشتغالزایی بهبودیافتگان و صیانت از خانواده های معتادان در جمع خبرنگاران افزود: دولت مسائل اجتماعی، رفاهی و فرهنگی را با نگاه کارشناسی در دستور کار خود دارد و یکی از مباحث ما در این بخش جدا کردن مجرمان، معتادان و بیماران در بحث مواد مخدر است چرا که از نظر ما بخشی از این گروه مجرم هستند و بخش اعظم آن بیمار محسوب می شوند.
وی گفت: نخستین قدم ما تصویب راهنماهای درمانی معتادان در شورای عالی بیمه است که به همین منظور بیمه های مکمل برای درمان این قشر اختصاص خواهد یافت و تا ماه آینده بسته درمانی معتادان به تصویب می رسد.
ربیعی گفت: وزارت کشور ، کمیته امداد و سازمانهای بهزیستی و فنی و حرفه ای و شهرداریها می توانند با هماهنگی از افراد معتاد بهبود یافته حمایت کنند و کمیته امداد هم می تواند بازار فروش تولیدات این قشر را فراهم کند.
وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی افزود: مقرر شد کمیته دائمی از معاونان دستگاهها در ستاد مبارزه با مواد مخدر تشکیل شود تا در آن حمایتهای اجتماعی تحقق پیدا کند.
در ادامه دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز گفت: در این جلسه در حوزه جامع پذیری ، امدادگری و اشتغال معتادان بهبود یافته مباحثی مطرح شد.
رحمانی فضلی گفت: از ظرفیت همه دستگاهها در این بخش باید استفاده شود و توافقنامه ای به همین منظور به زودی تنظیم خواهد شد.
سرپرست کمیته امداد امام خمینی نیز گفت: اگر بخواهیم در بحث انسجام خانواده ها سرمایه گذاری کنیم باید نگاه فردی نداشته باشیم.
انواری افزود: ستاد مبارزه با مواد مخدر باید بسته خدمتی را برای حمایت از معتادان بهبود یافته و همچنین صیانت از خانواده های آنان طراحی کند.
- تاریخ ارسال : شنبه 27 ارديبهشت 1393
- بازدید : 1190
- دسته : الکل,,
- تاریخ ارسال : جمعه 26 ارديبهشت 1393
- بازدید : 1727
عوارض مصرف الکل
الکل مادهای است که وضعیت جسمی و ذهنی را تغییر داده، می تواند موجب از دست رفتن کنترل بر رفتار شود و در درازمدت، مشکلات اجتماعی، جسمی و روانی به وجود آورد.
- تاریخ ارسال : پنج شنبه 25 ارديبهشت 1393
- بازدید : 1306
سرهنگ علی صادقیان فرمانده انتظامی شهرستان بجستان گفت: ساعت هشت شب گذشته مأموران مبارزه با مواد مخدر این فرماندهی با اجرای ایست و بازرسی مقطعی در یکی از محورهای مواصلاتی حوزه استحفاظی به یک دستگاه کامیون حامل هندوانه که از استان های جنوبی بارگیری شده بود مظنون و خودرو را جهت بازرسی بیشتر متوقف کردند. وی افزود: ماموران پس از متوقف کردن خودرو در بازرسی انجام شده مقدار تقریبی ۳۰ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک را که به طرز ماهرانه ای در داخل هندوانه ها جاسازی شده بود را کشف کردند.
- دسته : مطالب آموزشی,,
- تاریخ ارسال : پنج شنبه 25 ارديبهشت 1393
- بازدید : 1269
ساعت ۴ صبح که از خواب بیدار شده اید و برای آب خوردن به طرف آشپزخانه می روید در بین راه mail هایتان را چک می کنید.
وقتی مودم را خاموش می کنید احساس پوچی می کنید مثل اینکه عزیزی را از دست داده باشید.
تصمیم می گیرید یکی دو سالی بیشتر در دانشگاه باشید, فقط برای دسترسی رایگان به اینترنت.
در نامه های پستی هم از Smiley مثل (D:) استفاده می کنید.
تکالیفتان را به فرم HTML در می آورید و آدرس آن را به استادتان می دهید.
کبوترتان هم برای خودش یک صفحه وب دارد.
حتی خواب های شبتان هم به فرم HTML است.
پسرتان جواد را JAVA صدا می زنید.
همسرتان را به این صورت معرفی می کنید:
ayal@kitchen.home
aghamoon@work.money
همه دوستانتان یکایمیل دارند. از اینکه در یک آگهی ترحیم نمی توان EMAIL آدرس جدید مرحوم را نوشت ناراحت هستید.
تنها ارتباطتان با افراد منزل از طریق ایمیل است.
بر روی کنترل تلویزیون هم Double click می کنید.
نیمی از سفرتان را در هواپیما در حالی طی می کنید که کامپیوتر کیفی تان بر روی پاهایتان و بچه تان را در جعبه سرتان گذاشته اید.
- دسته : مطالب آموزشی,,
- تاریخ ارسال : پنج شنبه 25 ارديبهشت 1393
- بازدید : 1267
جانشین فرمانده سپاه پاسداران اعتیاد الکترونیک را مخربترین و جدیدترین نوع اعتیاد عنوان کرد و گفت: این امر موجب میشود تا نقش والدین در ترسیم ذهنیت و نقاشی احساس و عاطفه فرزندان تحت تأثیر این پدیده کم رنگ شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، سردار سلامی ظهر امروز در نخستین همایش «سبک زندگی در تمدن سازی نوین اسلامی» در دانشگاه شهید باهنر کرمان بیان داشت: مسیر تحقق یک تمدن بزرگ بویژه در جهان امروز مسیری طولانی، سخت و دشوار است.
وی با بیان اینکه پیمودن هر مسیر طولانی بدون برداشتن اولین گام ممکن نیست، افزود: اما وقتی پایه های اولیه یک بنای عظیم با استحکام و استقامت و قوام قابل قبولی پی ریزی می شود، اجرای طبقات عظیم آن بنای عظیم آسان تر می شود.
انقلاب اسلامی، نخستین گام عملی و نظامی برای شکل دهی تفکر جامعه است
جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی ایران یک تحول ژئوپلیتیک در عرصه توازن قدرت جهانی و یا یک تحول سیاسی صرف در نظام دو قطبی آن روز نبود، گفت: بلکه منظومه ای جامع از تحولات چند وجهی در محیط بین المللی و بویژه جهان اسلام بود که نه تنها جنبههای سیاسی و اجتماعی بشر را بلکه منظومه ای از حقایق نهفته در درون آیات روحبخش الهی را از میان صفحات کتب آسمانی ما برای یک جغرافیای اعتقادی وسیع از عالم به واقعیت جامعه منتقل کرد.
سردار سلامی انقلاب اسلامی ایران را نخستین گام عملی و نظام یافته برای شکلدهی تفکر جامعه پیرامون یک مفهوم عظیم و غنی و موسع دانست و خاطرنشان کرد: این انقلاب دربرگیرنده همه ارزشها و فضائل انسانی برای تحقق یک تمدن نوین در جهان است.
وی تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب محصور در مرزهای جغرافیایی بسته در یک کشور نبود.
جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: انقلاب ایران تحولی در جهان بینی، ارزشها و اعتقادات انسانی بخش عظیمی از سیاره زمین به وجود آورد.
انقلاب اسلامی ایران نقطه آغاز یک تحول در نظام ارزشی حاکم بر جهان اسلام است
سردار سلامی با بیان اینکه به تبع انقلاب ما سازههای یک قدرت بر اساس ارزشهای اعتقادی جامعه کثیری از جهان به وقوع پیوست، تصریح کرد: باید انقلاب اسلامی ایران را نقطه آغاز یک تحول در نظام ارزشی حاکم بر جهان اسلام بدانیم.
وی با بیان اینکه در شرایطی که این هویت در درون فضای تمدنی غرب و مظاهر ظاهری آن تمدن در حال ابهام بود، گفت: ندایی آسمانی و پیامی نبوی، شعلههای آگاهی و ایمان را از درون مسلمانان علیه تسلط تدریجی نظام غرب مشتعل ساخت.
جانشین فرمانده سپاه پاسداران در ادامه افزود: آمریکا و غرب در این شرایط احساس کرد اگر این نظام فکری و ارزشی جدیدی که با خاستگاه فکری قسمت اعظمی از جهان در ارتباط است را نتواند با واکنش های فوری و سنگین مهار کند، تمام سرزمین های سیاسی و اجتماعی و امنیتی مورد نظر دشمنان به تدریج توسط این انقلاب فتح می شود.
سردار سلامی ادامه داد: آنچه از آن روز زیبا و ماندگار (22بهمن 57) تا به امروز سیمای اصلی تحولات موازنه قدرت در جهان را شکل داده، نبرد راهبردی و تقابل عمیق میان نظام استکباری و سلطه غرب با نظام اسلامی بوده است.
وی با بیان اینکه در جهانیسازی اطلاعات، حوادث بسیار دور، نزدیک تر از حوادث نزدیک حس می شود، گفت: در فضای اینچنینی باید سازههای اعتقادی و ارزشی و فکری یک تمدن عظیم را بسازیم و این نامرئی ترین شکل نبرد ما با نظام سلطه است.
جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: دشمن تلاش میکند تا آنچه در ذهن ما به عنوان ارزش تلقی می شود، به ضد ارزش تبدیل کند.
سردار سلامی با اشاره به اینکه توصیف غرب از آزادی، حفظ حریم، حاکمیت اخلاق در مناسبات اجتماعی و غرب با تمام قوا به میدان آمده تا این باور را در ما تغییر دهد و بگوید که آزادی حد و مرز ندارد، تصریح کرد: غربیها برای سبک زندگی از مفاهیم شیک، پوست های عامه پسند و جلوه های زیبای مفاهیم برای محتوایی مهلک و ویرانگر استفاده می کنند.
اعتیاد الکترونیک مخربترین و جدیدترین نوع اعتیاد است
وی اعتیاد الکترونیک که در آن میان جسم و ذهن فرد فاصله ایجاد می شود را مخرب ترین و جدیدترین نوع اعتیاد عنوان کرد و گفت: این امر موجب می شود تا نقش والدین در ترسیم ذهنیت و نقاشی احساس و عاطفه فرزندان تحت تاثیر این پدیده کم رنگ شود وما نیازمند یک جهاد جدی برای بازیابی هویت اسلامی در سبک زندگی هستیم و بدون آن در سایر جنبه های جهاد موفق نمی شویم.
خانواده مستحکم ترین عنصر جامعه اسلامی است
جانشین فرمانده سپاه خانواده را مستحکم ترین عنصر جامعه اسلامی و مهمترین کانون زندگی در معرض یک تهاجم سنگین قرار گرفته عنوان کرد و گفت: قرآن زیباترین سبک زندگی را در همه مناسبات حتی در مورد دشمن بیان می کند که در هیچ نظام ارزشی با این معانی روبرو نمی شویم.
سردار سلامی تصریح کرد: اسلام میان هدف و وسیله ارتباط قوی و نزدیک می داند و ما باید در هنر، ورزش، مکاسب و تجارت و همه جنبههای زندگی انسانی ارزش های غنی و زیبا را عملیاتی کنیم.
- دسته : مطالب آموزشی,,
- تاریخ ارسال : پنج شنبه 25 ارديبهشت 1393
- بازدید : 1808
وزیرکشور با بیان اینکه مهمترین امر در پیشگیری افزایش درک و فهم درست مردم از مقوله اعتیاد است، گفت: بارها عنوان کردهایم که یک میلیون و ۳۰۰ هزار معتاد در کشور وجود دارد که ۶۳ درصد آنها متاهل هستند و۵۳ درصد طلاقها در خانواده این معتادان رخ میدهد؛ اما تا به حال محاسبه نشده است که چند خانواده و چند کودک درگیر مساله اعتیاد والدینشان هستند؟
۳۹۵ لابراتوار مواد مخدر طی سال گذشته منهدم شده است،
دکتر رحمانی فضلی در جلسه هماندیشی با مددکاران با اشاره به اهمیت اجتماعی کردن مساله مبارزه با مواد مخدر گفت: هر زمانی که مردم پای کار آمده و منافع ملی مردم تعیین کردهاند کارها درست شده است و این بدین معناست که امنیت پایدار با حضور مردم صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه وظیفه ما ارتقاء فهم و درک مردم از مساله مواد مخدر است، افزود: به قدری تنوع در حوزه مواد مخدر وجود دارد و به سرعت این مساله در حال رشد است که بحث مبارزه بدون درک درست، راه به جایی نمیبرد. بنابراین هر چقدر ما در بحث تجهیزات، تکنیک، اطلاعات و شیوههای درمان پیشرفته باشیم باز هم از قاچاقچیان عقبتر هستیم و این ضعف تمامی دولتها است.
رحمانی فضلی با بیان اینکه برای مبارزه مؤثر در امر مواد مخدر باید فرهنگ اجتماعی شدن را سرلوحه کار خود قرار دهیم، گفت: تعداد سمنها حدود ۵۳ درصد افزایش داشته است و این در حالی است که ۹۱ درصد از این سمنها توسط بخش خصوصی اداره میشوند و باید نسبت به تقویت مراکز اجتماعی در امر مبارزه با مواد مخدر گامهای مهمی برداریم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نحوه نادرست برخورد با معتادان و خانوادههای آنان در جامعه گفت: با این برخوردها به نظر من میشود فرهنگ مبارزه با اعتیاد را اجتماعی کرد و چون معتاد امیدی به بازگشت ندارد، راه اعتیاد را ادامه میدهد و حتی برای تامین مخارج اعتیاد خود به توزیع مواد مخدر روی میآورد. به گونهای که ۸۰ الی ۸۵ درصد معتادان توزیع کننده نیزهستند و به دلیل اینکه به ته خط رسیدهاند از مسائل هراسی ندارند.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدربه مددکاران حاضر در جلسه گفت: من با شما اتمام حجت کرده و از شما میخواهم در زمینه تشکیل سمن خیریهها، نهادهای مهارتآموزی، واحدهای تولیدی کوچک به خصوص برای خانوارهای معتادان اقدام کنید و به عنوان وزیر کشور از شما حمایت خواهم کرد.
رحمانی فضلی همچنین از ایجاد بانک اطلاعاتی از توانمندیهای معتادان خبر داد و گفت: باید گفت از معتادانی که در زمینه تئاتر، سرود، ورزش، هنر و … فعالیت دارند باید حمایت شود و باید این افراد را با شخصیتدهی به چرخه درمان بازگردانیم.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه روزانه هشت الی نه نفر در کشور جان خود را به علت سوء مصرف مواد مخدر از دست میدهند، گفت: اطلاعات عمومی جامعه باید در زمینه مواد مخدر افزایش پیدا کند و درجه همکاری همه سازمانها و حتی صدا و سیما افزایش یابد.
وی با بیان اینکه براساس آمار نیروی انتظامی شاهد کاهش شدید مصرف کراک هستیم، گفت: رشد مصرف شیشه نیز کاهش یافته است؛ اما متاسفانه براساس آمار روزانه ۸ الی ۹ نفر به دلیل مصرف جان میدهند. این درحالیست که متاسفانه نوع مواد تولیدی در حوزه مواد مخدر روانگردان به دلیل عدم دقت و تخصص افراد و پنهانکاری در نوع مواد به کار گرفته شده موجب افزایش مرگ و میر شده است.
رحمانی فضلی به افراد جامعه هشدار داد که مصرف مواد صنعتی به دلیل موادی که درآن به کار رفته است غیراستاندارد است.
رحمانی فضلی غیر استاندارد بودن مواد مخدر در کشور را با توجه به سن اعتیاد و نوع مواد مصرفی گواه این ادعا دانست و با بیان اینکه ۳۹۵ لابراتوار مواد مخدر طی سال گذشته منهدم شده است، گفت: این لابراتوارها مواد مخدر صنعتی تولید میکردند و باید مردم مراقب باشند.
- دسته : مطالب آموزشی,,
- تاریخ ارسال : پنج شنبه 21 فروردين 1393
- بازدید : 1249
اکثر ما امروزه دچار اعتیاد به اینترنت ، گوشی همراه ، انواع مختلف تکنولوژی و اطلاعات شده ایم ، اگر می خواهید تا شادتر باشید باید سعی کنید اعتدال را رعایت کنید ،مراحل زیر را برای ترک اعتیاد به اینترنت و زندگی غنی تردنبال کنید.
- دسته : مطالب آموزشی,,
- تاریخ ارسال : پنج شنبه 21 فروردين 1393
- بازدید : 1294
تست اعتیاد به اینترنت (IAT) یكی از معتبرترین تستهای مربوط به سنجش اعتیاد اینترنتی است كه توسط دكتر كیمبرلی یانگ (Kimberly Young) ابداع شده است.
در تست IAT هر چه نمره شما بیشتر باشد؛ اعتیاد شما به اینترنت شدیدتر است. نمرات هم به ترتیب از یك تا پنج هستند. در پایان؛ باید مجموع نمراتی را كه به 20 پرسش زیر میدهید جمع بزنید.
- دسته : مطالب آموزشی,,
- تاریخ ارسال : چهار شنبه 20 فروردين 1393
- بازدید : 1249
بی شك، رشد روزافزون اینترنت فواید و اهمیت غیر قابل انكاری دارد، چندان كه در دوران حاضر، نقش محوری اینترنت چنان اساسی است كه بدون آن امكان برنامه ریزی، توسعه و بهرهوری در زمینههایی چون: فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و علمی در جهان آینده امكانپذیر نخواهد بود. با وجود این، نباید از پیامدهای ناگوار و مخرب آن بهویژه در زمینههای اجتماعی و فرهنگی غافل ماند.